Geplaatst op

02-08-2018

Augustus zomerkorting 15%

 

 

 

Smit Consult geeft een speciale zomerkorting voor alle nieuwe klanten in augustus 2018.

De augustus zomerkorting is 15% voor alle nieuwe licentie prijzen voor de kwaliteitsproducten: STATGRAPHICS, GAUSS, EViews, SPSS en SigmaPlot.

We bewegen in deze warmte in een langzamer tempo, we nemen geen extra stap als het niet nodig is. Wij vinden de hoge temperaturen fijn, we hoeven er niet voor naar de zuidelijke landen, maar tegelijkertijd hopen wij op regen, veel regen! Zodat de natuurlijke kleuren van de  bomen en bladeren weer terug zijn en het gras weer groen wordt.

Smit Consult begrijpt u.  Wij begrijpen dat het weer niet uw belangrijkste zorg is, en verwachten dat alles uiteindelijk goed komt. Smit Consult ondersteunt u in het bereiken van uw doelen.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op, voor een offerte voor één van de volgende kwaliteitsproducten: STATGRAPHICS, GAUSS, EViews, SPSS en SigmaPlot. Wij maken voor u een competitieve voorsprong mogelijk.

Wilt u gebruik maken van deze 15% korting? u kunt contact met ons opnemen via nina.brands@smitconsult.nl of via +31 (0) 416 378125.

Wij stellen het prijs u van dienst te zijn.


← Terug naar het overzicht
Benieuwd hoe Smit Consult u van dienst kan zijn? Bel mij terug