Software, consultancy en cursussen in statistiek.

Smit Consult is een verkooporganisatie van een aantal geselecteerde softwareproducten voor statistische analyses in Nederland, België en Luxemburg.
Wij kunnen deze producten goed ondersteunen, doordat wij rechtstreeks contact hebben met onze leveranciers. Onze ondersteuning bestaat uit het leveren van technische en inhoudelijke support en het verzorgen van gebruikerscursussen.

Directeur

Jan Smit is directeur/eigenaar van Smit Consult. Hij heeft na een studie HTS-Elektrotechniek de studie Wiskunde met specialisatie Statistiek gevolgd aan de VU Amsterdam.
Na zijn studie heeft Jan voor vele SPSS bedrijven gewerkt welke gelokaliseerd waren in Europa en heeft een speciale bijdrage geleverd aan het succes van SPSS in Nederland, België en andere landen binnen Europa. Hij is een van de eerste generatie medewerkers van SPSS in Europa.
In 1989 startte hij het bedrijf Smit Consult, Consultancy in Statistiek en Numerics om te voldoen aan de vraag naar statistische support.

Van 1995 tot 2000 heeft hij een biplot-programma geschreven welke door vele instituten werd gebruikt.

Administratie

Gerda Smit draagt zorgt voor de boekhouding en alle financiële zaken van Smit Consult.

gerda-225x225

Verkoop binnendienst

Nina Brands is verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop binnendienst. Vragen over offertes, prijzen, licenties, serienummers en codes kunt u bij haar opvragen.

Scroll naar boven