LINDO

Omschrijving

Premier Optimization Modeling Tools

Snelheid en gebruikersgemak maken de Lindo producten tot de beste software voor het formuleren en oplossen van optimaliseringvraagstukken. De linear, nonlinear and integer programming solvers van de Lindo producten worden wereldwijd gebruikt door duizenden bedrijven om winst te maximaliseren en kosten te minimaliseren binnen processen als productieplanning, transport, financiën, portfoliomanagement en kapitaalbeheer. Snelheid en gebruikersgemak hebben deze tools tot een begrip gemaakt in het bouwen en oplossen van optimalisatie modellen. Smit Consult, al vele jaren distributeur van de Lindo producten, kan u hierbij van dienst zijn.

Er zijn drie producten beschikbaar van LINDO systems. Deze zijn:

 • LINDO API 14.0, een lineair, non-lineair en integer optimalisatie programma (solver)
 • LINGO 20.0, een lineair, non-lineair en integer optimalisatie programma meteen programmeertaal
 • What’sBest! 18.0, een Excel add-in programma voor het oplossen van lineaire, niet- lineaire en integer optimalisatie vraagstukken.

De standaard versie van deze drie producten zijn gebundeld in een totaal, de “Solver Suite”.

Meer informatie over deze software vindt u op de website van LINDO SystemsWhats Best

What’sBest! is een MS Excel add-in voor en biedt u de mogelijkheid om grote optimalisatiemodellen via een “free form layout”, in een spreadsheet te bouwen. What’sBest! combineert de kracht van lineaire, niet-lineaire en integer optimalisatie met de eenvoud van Microsoft Excel.

De solvers in What’sBest! lossen uw grootste en meest ingewikkelde optimalisatievraagstukken zeer efficiënt op. Wereldwijd maken vele commerciële en academische instellingen gebruik van de uitgebreide mogelijkheden die What’sBest! biedt. U als nieuwe klant kunt ook profiteren van de expertise die hierdoor verkregen is. De meegeleverde gebruikershandleiding bevat vele toepassingen uit de praktijk. U hebt de mogelijkheid deze voorbeelden te wijzigen en uit te breiden.

WhatsBest! 19.0 enhancements

Voor prijzen of verdere informatie kunt u contact met ons opnemen:
E-mail: Sales@smitconsult.nl Tel: +31 (0)416 378 12LINGO

Meer informatie LINGO 20 klik hier.

LINGO is een uitvoerig softwarepakket dat u in staat stelt lineaire, niet-lineaire en integer optimalisatiemodellen sneller, eenvoudiger en efficiënter te formuleren en op te lossen.

LINGO is een compleet geïntegreerd softwarepakket dat het volgende bevat:
Een krachtige taal voor het formuleren van optimalisatiemodellen, een complete omgeving voor het bouwen en beschrijven van optimalisatievraagstukken. Met LINGO bespaart u enorm veel ontwikkeltijd. Het product stelt u in staat lineaire, niet-lineaire en integer problemen snel en uitstekend leesbaar te formuleren in de LINGO-taal.

LINGO’s modelleringstaal staat u toe modellen op een ongecompliceerde intuïtieve manier uit te drukken, gebruik makend van sommaties en variabelen. Hierdoor zijn de in LINGO ontwikkelde modellen relatief eenvoudig te bouwen, te begrijpen en te handhaven.

LINGO 20.0 enhancements

Voor prijzen of verdere informatie kunt u contact met ons opnemen:
E-mail: Sales@smitconsult.nl Tel: +31 (0)416 378 125LINDO API

Faster Solver Engines for Custom Applications


Met LINDO API 15.0 kunt u eenvoudig en snel uw eigen optimalisatieapplicatie ontwikkelen. Het biedt u de mogelijkheid de kracht van de LINDO solvers toe te passen binnen de bedrijfsspecifieke applicaties die u ontwikkelt.

De interface van LINDO API is uitermate gebruiksvriendelijk en flexibel.

Licenties worden geleverd met de LINDO API User Manual. Dit gebruikershandboek bevat duidelijke en uitvoerige documentatie en vele voorbeelden om u zo snel mogelijk op weg te helpen.

LINDO API 15.0 bevat een arsenaal aan krachtige solvers voor lineaire, niet-lineaire (convexe en niet convexe), kwadratische, en begrensde kwadratische, en integer optimalisatie.

Distributie van applicaties die de LINDO API solvers aanroepen vereisen een aparte licentie, een zogenaamde runtime-licentie. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

LINDO API 15.0 enhancements

Voor prijzen of verdere informatie kunt u contact met ons opnemen:
E-mail: Sales@smitconsult.nl Tel: +31 (0)416 378 125Offerte

  Kies het gewenste model*

  Aantal*

  Ja, ik ontvang daarnaast graag verdere informatie over de mogelijkheden voor:

  Scroll naar boven