Golden-Software-225x225-1

Golden Software

Omschrijving

Golden Software is een toonaangevende leverancier van wetenschappelijke grafische software, gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor zowel eenvoudige als complexe gegevens die omgezet kunnen worden in duidelijke visuele hulpmiddelen zoals kaarten, grafieken en modellen. Golden Software-producten worden gebruikt in de mijnbouw, olie- en gasindustrie, engineering, geneeskunde, toegepaste wetenschappen en universitaire instellingen.

Transformeer uw gegevens in kennis met de betaalbare software tools van Golden Software voor het modelleren, het in kaart brengen, voor grafische weergave en analyse van uw gegevens.

We zijn hier om u te helpen. Deskundig advies en leren is een klik verwijderd. We zijn er om u te helpen bij elke fase van uw project.Producten

SURFER
Onderzoek alle dimensies van uw gegevens.

Visualiseer gegevens:
U werkt hard om gegevens te verzamelen! Neem dan geen genoegen met een slechte visualisatie. Maak gebruik van de uitgebreide modelleringshulpmiddelen van Surfer om uw gegevens weer te geven, op de manier die deze verdient, met behoud van nauwkeurigheid en precisie. Met Surfer. communiceert u duidelijk.

Data analyseren:
Ontdek alle dimensies van uw gegevens met de talrijke analysehulpmiddelen van Surfer. Pas interpolatie- en roosterparameters aan, evalueer de ruimtelijke continuïteit van gegevens met variogrammen, definieer onregelmatig- heden en breuklijnen, of voer rasterberekeningen uit, zoals voor berekenen van volumes, allerlei transformaties, smoothing of filtering. Surfer transformeert uw gegevens adequaat en snel in kennis.

Communiceer resultaten:
Communiceer uw bevindingen met vertrouwen. Of het nu voor uw projectmanager, scriptiebegeleider of klant is, Surfer faciliteert een compleet en grondig begrip van gegevens. Vertrouwd sinds 1983. Surfer heeft de tand des tijds weerstaan. Ontdek zelf waarom duizenden wetenschappers en technici over de hele wereld Surfer vertrouwen om hun gegevens weer te geven.

Download hier de NewFeaturesOfSurfer25

Probeer Surfer nu 2 weken gratis!

Learn more

Grapher
Verkrijg veelzijdig inzicht in uw gegevens.

Visualiseer gegevens:
Presenteer uw gegevens op de beste wijze. Grapher biedt hoogwaardige grafische hulpmiddelen, zodat u het maximale resultaat uit uw gegevens kunt halen. Grapher biedt meer dan 70 verschillende 2D- en 3D-grafische opties om uw gegevens optimaal weer te geven.

Data analyseren:
Mis geen enkele kans. Uw gegevens verbergen mogelijk waardevolle informatie. Gebruik Grapher’s uitgebreide analysegrafieken, tools en statistische functies om trends te identificeren, nieuwe inzichten te vinden en opportuniteiten of kansen te lokaliseren. Grapher biedt een holistische weergave van uw gegevens.

Communiceer resultaten:
Graphers uitgebreide selectie van grafiektypen en ontelbare aanpassingsopties stellen u in staat uw complexe ideeën te communiceren in een formaat dat uw afnemers of belanghebbenden gemakkelijk zullen begrijpen. Laat uw gegevens leiden met Grapher.

Vertrouwde oplossing:
Grapher wordt vertrouwd door duizenden wetenschappers, ingenieurs en zakelijke professionals over de hele wereld. Ervaar Grapher zelf en ontdek waarom zoveel mensen Grapher vertrouwen om hun gegevens weer te geven. We zijn hier om te helpen. Deskundig advies en leren is een klik verwijderd. We zijn er om u te helpen bij elke fase van uw project.

Learn more

Voxler
Maak gebruik van krachtige 3D-visualisatie.


Visualiseer uw gegevens:
Modelleer uw gegevens met opvallende helderheid in elke dimensie. Met de uitgebreide 3D- modelleertools van Voxler is het eenvoudig om gegevens met meerdere componenten voor geologische en geofysische modellen, verontreinigingspluimen, LiDAR-puntenwolken, boorgatmodellen of ertsmodel afzettingsmodellen te visualiseren. Onderscheid interessegebieden, belicht belangrijke informatie en communiceer uw nieuwe kennis gemakkelijk aan belanghebbenden in drie dimensies.

Analyseer uw data:
Verken de veelheid van informatie van uw gegevens. Een schat aan informatie is binnen handbereik en wacht om ontdekt te worden. Bekijk uw Voxler-model vanuit elke hoek om anomalieën aan te wijzen en patronen en trends te onderscheiden. Gebruik de uitgebreide analysetools van Voxler om nieuwe zakelijke kansen voor u en uw klanten te ontdekken. Ontdek de waarde van uw gegevens met Voxler.

Communiceer uw resultaten:
Met vertrouwen en gemak. De krachtige modelleringsmogelijkheden van Voxler maken volledig en grondig inzicht in gegevens mogelijk, ongeacht de complexiteit. Communiceer uw boodschap duidelijk met klanten, belanghebbenden en collega’ met Voxler.

Draag zorg voor vertrouwde oplossing:
Voxler is een vertrouwde oplossing voor veel wetenschappers en ingenieurs over de hele wereld. Ervaar zelf Voxler en zie waarom zoveel mensen Voxler vertrouwen om hun gegevens weer te geven.

Learn more….

MapViewer
Haal het meeste uit uw ruimtelijke gegevens.

Visualiseer gegevens:
Haal het maximale uit uw gegevens. Maak snel kaarten met publicatiekwaliteit met MapViewer’s uitgebreide functies voor thematische mapping en ruimtelijke analyse. Onderscheid patronen en trends in uw gegevens, begrijp de ruimtelijke relatie en geef klanten en belanghebbenden de informatie die zij nodig hebben.

Analyseer uw gegevens:
Zet uw gegevens aan het werk. MapViewer biedt u hulpmiddelen om de geografische distributie van uw gegevens te visualiseren en te analyseren, zodat u met eenvoud en vertrouwen beslissingen kunt nemen. Zoek naar kansen om efficiëntie, innovatie en winstgevendheid te stimuleren. MapViewer verandert uw gegevens in waardevolle informatie.

Communiceer resultaten:
Getransformeerde gegevens in bruikbare resultaten. Met MapViewer’s talrijke kaarttypen en aanpassingsopties kunt u gemakkelijk resultaten communiceren met klanten, belanghebbenden en collega’s.

Vertrouwde oplossing:
Heel veel mensen over de hele wereld gebruiken MapViewer om hun ruimtelijke gegevens te presenteren. Ontdek zelf waarom zoveel mensen MapViewer vertrouwen om hun gegevens te visualiseren.

Learn more….

Didger
Maak gebruik van uw geoprocessing-toolbox.


Transformeer uw gegevens:
Laat u zich niet beperken door statische gegevensformaten. De uitgebreide functies voor digitaliseren, georeferencing, reprojectie, digitalisering, het bedekken en productie van mozaïeken van Didger transformeren papieren kaarten, grafieken, foto’s en bronnen in dynamische digitale indelingen. Didger is een onmisbare tool voor iedereen die met inconsistente gegevensformaten werkt.


Vertrouwde oplossing:
Didger is een vertrouwde oplossing voor gebruikers over de hele wereld. Voeg Didger toe aan je tools voor geoprocessing en zie waarom zoveel anderen Didger vertrouwen om hun gegevens te transformeren.

Learn more

Strater
Elimineer ondergrondse onzekerheid.

Visualiseer gegevens:
Verkrijg inzicht en duidelijkheid door ruwe, ondergrondse gegevens om te zetten in begrijpelijke boorgatregistraties en -modellen en secties of profielen. Maak eenvoudig professionele geotechnische rapporten, die duidelijk belangrijke informatie communiceren met Strater.


Data analyseren:
Krijg antwoord op al uw vragen over de ondergrond. Ondergrondse gegevens worden duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, als deze worden weergegeven in Strater. De uitgebreide functies van Strater stellen u in staat om snel gebieden te bekijken en te analyseren, die anders ongezien zijn en waardoor u met vertrouwen beslissingen kunt nemen.

Communiceer uw resultaten:
Transformeer data in winst. Breng belangrijke informatie gemakkelijk over naar klanten, belanghebbenden en collega’s. Ongeacht de complexiteit van de gegevens, maken de visualiseringsmogelijkheden van Strater een compleet en grondig begrip van ondergrondse gegevens mogelijk.

Vertrouwde oplossing:
Strater wordt vertrouwd door vele wetenschappers en ingenieurs over de hele wereld. Ervaar Strater voor jezelf en ontdek waarom zo veel anderen Strater vertrouwen om hun gegevens weer te geven.

Learn more….Prijzen

Golden Software producten

Prijzen voor commerciële bedrijven:
Surfer Single user (1) license€1.500
Annual license
Perpetual license is inclusief 1 jaar Support & Maintenance
€600
Grapher Single user (1) license€750
Annual license
Perpetual license is inclusief 1 jaar Support & Maintenance
€300

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW 21 %
For multiple users or other license questions please contact us at: info@smitconsult.nl or by Phone; +31 (0) 416 378125


Webinars

Upcoming Webinars

Zie voor de laatste webinars: https://www.goldensoftware.com/webinars
Voor het webinar “Displaying and Analyzing Streamflow Forecasts Using Surfer” kijk op: https://youtu.be/THLqffak4RM

Streamline Your Workflows with Surfer
Surfer offers an exciting new set of 3D mapping features, vector editing tools, and a new gridding method that are designed to enhance your projects by increasing usability and improving workflows to save you time when creating maps and 3D models in Surfer. This webinar will shed light on the new functionality we have incorporated into the industry- leading gridding and contour application.

Displaying and Analyzing Streamflow Forecasts Using Surfer

Learn how to extend the capabilities of Surfer for visualizing and analyzing time-series data of streamflow forecasts and exceedance probabilities. Water supply forecasts are used to demonstrate innovative temporal configuration raster graphics. These displays provide water resources professionals a clearer picture of the uncertainty contained in probabilistic streamflow forecasts. A conditional analysis example is included using GIS-like layers of streamflows, maximum flows and exceedance probabilities.

Richard Koehler, owner and CEO of Visual Data Analytics, joins product manager Drew Dudley to provide users with the necessary techniques in Surfer to display and quantify temporal signatures.

Scroll naar boven