EViews 13


Omschrijving

Nieuwste versie EViews 13!

EViews 13
De nieuwste versie EViews 13 is nu beschikbaar. Bekijk hier de “What’s New in EViews 13 video’s”

EViews 13 new features met vele nieuwe verbeteringen.
Onderstaand een kort overzicht van de belangrijkste nieuwe mogelijkheden in versie 13.

 • Enhanced ARDL and NARDL estimation.
 • Improved Pool Mean Group (PMG) estimation.
 • Difference-in-Difference estimation.
 • Bayesian Time-varying Coefficient VARs.
 • Enhanced VEC estimation.
 • Improved cointegration testing.
 • New ARDL and PMG diagnostics.
 • Panel Cluster Standard Errors.
 • Daily seasonal adjustment.
 • Alternative graphical user interface.
 • Program debugging tools.
 • Run/program EViews in a Jupyter Notebook.

Other improvements are :

 • Graph improvements.
 • Table improvements.
 • New Excel writing engine.

EViews 13 biedt de academische onderzoekers, bedrijven, overheidsinstellingen en studenten toegang tot krachtige statistische hulpmiddelen voor het doen van voorspellingen, en modelling via een innovatieve, eenvoudige object georiënteerde interface. EViews voegt de beste software technologie samen met de meest geavanceerde mogelijkheden. Het resultaat is een uitstekend programma dat een niet overtroffen kracht van mogelijkheden biedt binnen een flexibele, eenvoudig te gebruiken interface.

Beleef ook de wereld van EViews en ontdek waarom het de wereldleider is van op Windows gebaseerde software voor econometrische analyses en waarom het de keuze is van allen die slechts het beste eisen.
EViews 13 Enterprise Edition EViews Enterprise biedt alle functies van de standaardversie van EViews 13, maar biedt ook flexibiliteit om rechtstreeks verbinding te maken met verschillende gegevensbronnen. Of u nu verbinding wilt maken met een externe provider, ODBC wilt gebruiken om verbinding te maken met een relationele database, of EViews’ Database Extension Interface (“EDX”) of EViews’ Database Object (“EDO”) Library wilt gebruiken om verbinding te maken met uw eigen gegevens bronnen, EViews Enterprise is de tool voor jou! Met EViews Enterprise verbetert u uw werkefficiëntie door het minimaliseren van de stappen die nodig zijn om gegevens in uw EViews werkbestand te brengen en de nauwkeurigheid van de modellering te verbeteren met de meest recente gegevens van uw directe verbinding met uw gegevensbron. Met EViews Enterprise kunt u ook de Jupyter-programmeeromgeving gebruiken om te communiceren met EViews.

EViews 13 ondersteunt de 64-bit support, kent een nieuwe gebruikersinterface voor aanpassing naar de wens van de klant, verbeteringen voor gegevensverwerking.


Capaciteit


Prijzen

Prijzen** EViews 13 — per 1 januari 2023

Prijzen voor niet-academische instellingen:

Single Copy EViews 13:
EViews Standard Edition 13 € 1.905,-
EViews Enterprise Edition* 13 € 2.265,-

Prijzen voor academische instellingen:
EViews Enterprise Edition* 13 € 695,-
**Disclaimer; Prijzen onder voorbehoud. Prijzen zijn onderhevig aan fluctuaties onder andere vanwege de koers van US$ ten opzichte van de Euro.

Vraagt u ons naar de laatste prijzen.
Alle prijzen zijn excl. BTW en levering is digitaal.

*EViews Enterprise Edition biedt alle functies van de standaard versie van EViews 13, maar biedt ook flexibiliteit om rechtstreeks verbinding te maken met verschillende gegevensbronnen. Of u nu verbinding wilt maken met een externe provider, ODBC wilt gebruiken om verbinding te maken met een relationele database, of EViews’ Database Extension Interface (“EDX”) of EViews’ Database Object(“EDO”) Library wilt gebruiken om verbinding te maken met uw eigen gegevens bronnen, EViews Enterprise is de tool voor jou! Met EViews Enterprise verbetert u uw werkefficiëntie door het minimaliseren van de stappen die nodig zijn om gegevens in uw EViews-werkbestand te brengen en de nauwkeurigheid van de modellering te verbeteren met de meest recente gegevens van uw directe verbinding met uw gegevensbron.

Met EViews Enterprise kunt u ook de Jupyter programmeeromgeving gebruiken om te communiceren met EViews. (Academische) Volume Site licenties: Voor prijzen of meer informatie, neemt u contact op met ons sales team bij Smit Consult, tel: (+31)(0) 416 378 125 of stuur een e-mail naar: info@smitconsult.nl


Offerte

  Kies het gewenste model*

  Aantal*

  Ja, ik ontvang daarnaast graag verdere informatie over de mogelijkheden voor:


  Scroll naar boven