Smit Consult biedt Consultancy in Statistics


Drs. Ing J.A.C.M. Smit (Jan Smit) directeur van Smit Consult, informeert hiermee de klanten van Smit Consult dat zij een beroep op hem kunnen doen voor onderzoek en statistische consultancy, en het verkrijgen van assistentie bij gegevensanalyse, modelling en informatievoorziening.
Smit Consult heeft de beste hulpmiddelen om u goed te kunnen assisteren. Jan Smit van Smit Consult heeft zelf een opleiding tot wiskundige en statistiek gevolgd, en heeft daarnaast een ingenieurs titel. Kennis van de materie of van de branche is van essentieel belang; het is dus evident dat de opdracht alleen samen met de experts van het bedrijf kunnen worden uitgevoerd.

Onderdeel van de consultancy is het verdiepen in de materie. Het beschrijven van de uitvoer van de analyses van de beschikbare en verzamelde of gemeten gegevens zal moeten worden geïnterpreteerd door de opdrachtgevers of de experts van het bedrijf.
Patronen in de gegevens, die gevonden kunnen worden zijn pas echt van toepassing als ze deze nieuwe kansen bieden voor het bedrijf. Zie bijvoorbeeld toepassingen van data analyse met IBM SPSS Modeler of IBM Watson Analytics.
Meer informatie over onze Consultancy: klik hier (.pdf).

Promotie video
Scroll naar boven