SigmaPlot

Omschrijving

SigmaPlot ontwikkeling en support is overgenomen door het bedrijf Grafiti. Maintenance & Support blijven op dezelfde wijze gehonoreerd als voorheen.

Aan goede dingen komt soms een einde en moeten worden vervangen door iets beters. Daarom willen we u een voorproefje van SigmaPlot laten zien, dat de essentie van de oudere versies behoudt in uiterlijk en gevoel, maar met een totale technische opfrissing op de achtergrond.
SigmaPlot zal in wezen een totaal nieuw product zijn [gezien het feit dat we het binnenwerk van het kern product hebben vernieuwd] in dezelfde verpakking, zodat uw workflow ononderbroken en naadloos blijft met deze upgrade.
SigmaPlot is niet alleen een innovatieve upgrade, maar is ook consistent.

SigmaPlot is ontwikkeld door rekening te houden met de groeiende behoeften van onze klanten om complexe gegevens te verwerken. Met zijn modulaire architectuur biedt SigmaPlot meer flexibiliteit en gebruiksgemak.

Sigmaplot 15 225x225 1 150x150

SigmaPlot maakt het u mogelijk om duidelijke en exacte grafieken te maken. Alle grafieken zijn van bijzondere hoge kwaliteit en kunnen direct gebruikt worden voor wetenschappelijke publicatie. Grafieken hebben een duidelijke functie. Ze laten in een oogopslag zien wat de structuur is van de onderliggende data. Maar daarnaast geldt dat ze ook details laten zien. Details van de verdeling van de punten, van observaties die beduidend hoger of lager zijn dan de overige observaties. Met grafieken maakt u tabellen vol met numerieke gegevens direct inzichtelijk. Aan de hand van de grafieken kunt u direct uw conclusies trekken, en uw beleid erop aanpassen, of op afstemmen. Met SigmaPlot bent u altijd een stap voor.
U kunt de meest geavanceerde grafieken maken.

Maak nu gebruik van de mogelijkheden van SigmaPlot 15. Download hier de brochure in .pdf

Wat kan SigmaPlot voor u doen?

 • SigmaPlot software voor het snel maken van duidelijke
  exacte grafieken
 • Graphing software die data visualization gemakkelijk maakt
 • meer dan 100 2-D en 3-D technische grafiek types
 • Customize ieder detail van uw tabellen en grafieken
 • Quickly uw Data van bestaande grafiek voorbeelden in de
  Graph Style Gallery
 • Publiceer uw tabellen en grafieken waar u maar wilt
 • Deel high-quality grafieken en op het Web

Eerste stappen met SigmaPlot (.pdf)Nieuw SigmaPlot 15

SigmaPlot 15 is beschikbaar!
We zijn verheugd te kunnen melden dat SigmaPlot 15 is uitgebracht. Het product is opnieuw ontworpen voor zijn structuur. We verwachten dat toekomstige ontwikkeling van nieuwe versies eenvoudiger zal worden. Download hier de brochure in .pdf

De nieuwe functies zijn:

 • Includes a New Heat Map Macro
 • Removes all dependencies on old redistributable by removing Lead Tools and uses Windows Graphics Device Interface + (GDI+) for graph export
 • Uses the latest Sentinel License Manager which is compatible with the latest Microsoft Server 2022
 • Uses a hosted licensing service for smooth license activation and validation
 • Has a new and refreshed ribbon manager that enhances the already commendable user experience in SigmaPlot

De nieuwe functies staan vermeld op de website van Systat.
Een van de leuke nieuwe grafieken is de Clustered heat map, een visualisatie van numerieke gegevens die zijn toegewezen aan de niveaus van twee categorische variabelen. Dit type gegevens kan worden weergegeven in een tabel waarin: de rijen verwijzen naar de niveaus van één variabele en de kolommen verwijzen naar de niveaus van de andere variabele.

We verwachten wel dat er op termijn nieuwe features beschikbaar zullen komen. We houden u op de hoogte.
Het doel van Grafiti is dat SigmaPlot een toonaangevende software wordt voor wetenschappelijke grafieken en dat SigmaPlot het product zal worden voor veel data-analisten. Grafiti verwacht marktleider te worden op het gebied van grafische data. Er zal een specifieke nieuwe versie van SigmaPlotNG worden ontwikkeld om aan de behoefte van studenten te voldoen. We hebben er veel vertrouwen in dat SigmaPlot een nog geweldiger product zal worden.

Wij raden u aan altijd de optionele Maintenance erbij aan te schaffen.

Netwerk versie:
Heeft u een SigmaPlot 15 netwerkversie, dan ontvangt u een nieuwe licentie key, op basis van de fingerprint (of c2v file) van de netwerk server, waarop de SigmaPlot License Manager is geïnstalleerd. Mogelijk moet deze alsnog worden aangevraagd. Heeft u hier vragen over of wenst u meer informatie laat het ons weten. U kunt een e-mail sturen aan nina.brands@smitconsult.nl .
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Heeft u vragen of wenst u het gebruik van SigmaPlot 15 uit te breiden, een offerte of het plaatsen van een order, neemt u dan contact op met Nina Brands nina.brands@smitconsult.nl. Voor technisch inhoudelijke vragen neem contact op met Jan Smit jan.smit@smitconsult.nl


SigmaPlot ng Foundation

SigmaPlot ng Foundation is a cross-platform tool, which allows users the flexibility to use on multiple operating systems or devices.
Please find here the brochure in .pdf

NgPrijzen

Prijzen per 1 januari 2024

Niet Academisch:
SigmaPlot 15 single user license perpetual
Optioneel : jaarlijkse Maintenance en €325,- per support jaar
€1300,-
SigmaPlot ng Foundation WIN annual/per jaar€ 349,-
SigmaPlot ng Foundation MAC annual/per jaar€ 399,-
Academisch:
SigmaPlot 15 single user license perpetual
Optioneel : jaarlijkse Maintenance en €200,- per support jaar
€700,-


Offerte

  Kies het gewenste model*

  Aantal*

  Ja, ik ontvang daarnaast graag verdere informatie over de mogelijkheden voor:


  SigmaPlot video resources

  Video’s zijn via deze link terug te kijken.  Logistic Regression in SigmaPlot


  PERFORMING Multiple Logistic Regression with SigmaPlot 15.pdf

  Article is made by Jan Smit, Smit Consult

  Scroll naar boven